tag:blogger.com,1999:blog-2840272844033579855.post374331203423485376..comments2024-03-28T13:12:31.850+01:00Comments on Z kuchni do kuchni: Pasteryzowana marchewka do sałatkiZ KUCHNI DO KUCHNIhttp://www.blogger.com/profile/06272268965527915257noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2840272844033579855.post-74242037007452652832022-09-24T18:17:03.445+02:002022-09-24T18:17:03.445+02:00Miałam to samo smród zgnilizny w przepisie była ty...Miałam to samo smród zgnilizny w przepisie była tylko sól wszystko wysadzilo nakrętki ale marchew miałam z ogródka bez chemii i bez nawozu nie wiem jaka była przyczyną Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2840272844033579855.post-28834260033050038472017-06-29T09:25:19.230+02:002017-06-29T09:25:19.230+02:00Witaj,u mnie marchewka była bez soli i bez cukru. ...Witaj,u mnie marchewka była bez soli i bez cukru. Ale UWAGA! Robiłam ten przepis dwa razy. <br />Raz miałam marchew od koleżanki z jej ogródka, wszystko pięknie się zapasteryzowało. Włożyłam w chlodne miejsce i przetrwało. Za drugim razem skorzystałam (naiwna ja) z marchewki promocyjne niby eco w 5 kg workach. Po 3 dniach wysadziło mi słoiki i czegoś takiego (zapach) się nie spodziewałam. Marchew miała jakieś białe chemiczne naloty. Śmierdziało całym laboratorium w domu przez tydzień. Jednym słowem - uwaga na źródło pochodzenia marchewki :-(Z KUCHNI DO KUCHNIhttps://www.blogger.com/profile/06272268965527915257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2840272844033579855.post-52386920529352118522017-06-28T12:06:27.603+02:002017-06-28T12:06:27.603+02:00Czy można marchewkę zalać samą wodą bez obaw, że s...Czy można marchewkę zalać samą wodą bez obaw, że się popsuje? Nie trzeba soli i cukru?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2840272844033579855.post-59042856080415604052015-10-09T09:12:32.210+02:002015-10-09T09:12:32.210+02:00Świetny pomysł!!!! Zastosuję!Świetny pomysł!!!! Zastosuję!Anonymousnoreply@blogger.com