Sałatka z Tatarem z łososia



Szybka i aromatyczna sałatka z łososiem, co więcej z wyjątkowym łososiem. Już pięknie pokrojonym, tylko wyjąć i volia!



Tatar z łososia atlantyckiego przygotowany jest z najlepszej, najbardziej delikatnej, starannie wyselekcjonowanej części fileta.




 Powstaje z łososia atlantyckiego żyjącego w krystalicznie czystych wodach Norwegii. Dostawcy z wielopokoleniowym doświadczeniem dbają o to ,aby surowiec ,który trafia do Suempol, był najwyższej jakości i pochodził tylko ze sprawdzonych źródeł. Sekret wysokiej jakości tkwi w wieloletnim doświadczeniu i wykorzystaniu technologii, opartej w dużym stopniu na pracy ręcznej, od ręcznego zasolenia począwszy. Zastosowanie tradycyjnej receptury produkcji sprawia, że Tatar z łososia zachowuje wszystkie najcenniejsze walory smakowe.



Składniki
  • tatar z łososia SUEMPOL
  • suszone pomidory w oleju
  • świeży ogórek
  • papryka żółta
  • papryka czerwona
  • cebula czerwona
  • złocista kukurydza z puszki
  • dressing Caesar ROLESKI
  • oliwki

Dla tych, którym jest mało sama sałatka...polecam dodatek serów i wędlin. I tak można sporządzić "osobisty półmisek " dla każdego na wieczór przy stole.
U mnie wędliny ,bez chemii, najwyższej jakości, pochodzą od TRADYCYJNE JADŁO
Podaję na PORCELANIE BOGUCICE


Przygotuj wszystkie składniki, umyj, pokrój w kostkę.


Dodaj pokrojone w paski suszone pomidory.
Dołóż Tatar z łososia.



Idealnie pokrojony.
Nie trzeba nic robić, tylko wyjąć z opakowania.
Wymieszaj.



Posól do smaku.
Dodaj dressingu.


Gotowe!

Smacznego !


Komentarze

Formularz kontaktowy

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *

Di me:

Benvenuto nel mio Piccolo Regno! Non sei venuto qui per caso, vedrai! Mi chiamo Kasia e sarò felice di mostrarti la mia cucina, direi che anche le due cucine: polacca e italiana. Ti farò toccare, annusare, assaggiare, pesare e mescolare con me. Ti porterò in due mondi semplici: la cucina italiana - che ho avuto la fortuna di assaggiare per oltre sedici anni, e ti mostrerò quanto quest'avventura possa essere amorevole, semplice, gustosa, non complicata, ma anche imprevedibile e piena di sapori! Passeremo anche alla cucina polacca, dove le prelibatezze sono equilibrate, pensate e ripensate, tradizionali con un pizzico del mio punto di vista, idee e sperimentazioni con il gusto. Ci sposteremo da una cucina all'altra. Quindi indossiamo i grembiuli, cuciniamo qualcosa insieme. Chiedi di tutto, commenta, condividi i tuoi consigli. Sono contenta che tu sia con me, accomodati e buon appetito!