środa, 29 października 2014

Masło sezamowe słodzone syropem z agawy Primavika


Witajcie !
Niedawno dodałam wpis o bananowcu nadzianym zdrowiem...Przepis TUTAJ
Ja sobie nie wyobrażam zjeść go bez towarzystwa Primavika! Myślałam, że poleży sobie troszkę, ale nie poleżał.
To genialne ciasto.

Do tego ciasta pełnego energii brakuje tylko masła sezamowego słodzonego agawą.
Masło sezamowe słodzone syropem z agawy Primavika jest idelane dla małych i dużych łasuchów. Wyborne w smaku, słodkie i wartościowe. Bogate w tłuszcze wielonienasycone, błonnik oraz żelazo, wapń i magnez.



Składniki:
pasta sezamowa 60%, syrop z agawy 36%, emulgator: lecytyna ( z soi), aromat: wanilina.
Produkt może zawierać: orzeszki arachidowe, orzechy nerkowca i migdały.
Tłuszcz sezamowy na powierzchni masła jest zjawiskiem naturalnym. I ten tłuszcz warto wmieszać w masełko ...aby się...nie zmarnowal. Produkt jest wysokiej jakości, gęsty i odpowiedni tak dla wegan jak wegetarian.
Wyprodukowany
bez użycia glutaminianu monosodowego.



Ciasto tego typu posmarowane TYM maslem jest genialne w smaku, uzupełnia się i pozostawia miłe wspomnienie niejednej osobie, która zakosztuje takiego połączenia. Do tego herbatka w tę mglistą jesień i...energia na cały dzień pełen zdrowia!


Smacznego !


1 komentarz:

Bardzo dziękuję za każdy komentarz, każdą radę, sugestię... Zostaw po sobie ślad, będzie mi bardzo miło !