środa, 22 października 2014

Przekąska z Vege pastą francuską Polsoja


Kilka głodnych osób do mnie przyszło, postanowilam je oszukać.
I podałam im focaccię alla genovese z pastą francuską i z dodatkami. Tak bardzo chciałam zobczyć reakcję na bezmięsne mięso!


Vege pasta francuska fantastycznie smakuje ze świeżym pieczywem. Za jej charakterystyczny smak i kremową konsystencję odpowiada musztarda, którą wykorzystano do stworzenia odpowiedniej kompozycji smakowej. Pasta jest bogata w białko roślinne i zawiera dodatek błonnika pokarmowego. Produkt został przygotowany z surowców niemodyfikowanych genetycznie.
Posmarowałam pastą moja focaccię z dodatkiem ziaren tym razem, bez gruboziarnistej soli i rozmarynu.



Przepis  TUTAJ

Dodatkowymi składnikami była sałata lodowa, marchewka, bazylia. Tyle. Aby nie zapeszyć smaku pasty francuskiej.


Podałam i czekalam na reakcję...
Zapytano mnie jaki to pasztet albo jakie smarowidło bo fajnie smakuje. Dzieci bynajmniej wszystko zjadły bez gadania.
Musialam pokazać puste opakowanie po vege pasta francuska, aby mi uwierzyli , że to roślina nie zwierzątko.
I to zdrowa roślina.
Polubiłam ją. Oni też.
Wy też polubicie Polsoja.

Smacznego !



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bardzo dziękuję za każdy komentarz, każdą radę, sugestię... Zostaw po sobie ślad, będzie mi bardzo miło !