środa, 3 grudnia 2014

Pasta do chleba




To szybka i smaczna pasta do chleba. I to chleba nie byle jakiego!  TUTAJ CHLEB

Składniki na pastę
-twaróg
-makrela wędzona- usuń ości
-pieprz ziołowy  SKWORCU
-szczypiorek
-sól,pieprz
-łyżka śmietany

Wszystkie składniki zmiksuj, bądz zblenderuj na pastę.





Nakładaj na chleb i dodaj rzodkiewki. Kolor czerwony na pewno poprawi ponury nastrój. Posyp szczypiorkiem.



I pyszne , zdrowe kanapki gotowe!

Smacznego !


1 komentarz:

  1. Pamiętam ten smak , robiłam takie pasty jak dzieci mieszkały jeszcze z nami , super sprawa , takie pasty można łączyć na wiele sposobów , ulubiona mojego syna to była pasta z dodatkiem dużej ilości pora .

    OdpowiedzUsuń

Bardzo dziękuję za każdy komentarz, każdą radę, sugestię... Zostaw po sobie ślad, będzie mi bardzo miło !