Pasztet sojowy Polsoja- wegetariańska szybka kolacja
Przyszła
znajoma z treningu- zrób mi kanapkę, tylko szybko, bo się śpieszę.
A,
że byłam głodna nowinek, nie mogłam wsiąknąć w kuchni na amen.
Do jej kolacji u mnie użyłam pasztetu Polsoja- ciekawe co mi powie?
Składniki
- chleb na zakwasie CHLEB TUTAJ
- pasztet Polsoja- tradycyjny pasztet sojowy składa się w 100% z surowców roślinnych. Za jego pyszny, wyrazisty smak odpowiada bogactwo przypraw i ziołowych aromatów. Nuta jałowca i gałki muszkatołowej sprawia, że pasztet ten jest doskonale oceniany przez nawet najbardziej wymagających konsumentów, którzy zazwyczaj wybierają pasztety mięsne. Produkt jest bogaty w białko roślinne. Zawiera dodatek błonnika pokarmowego i został przygotowany z soi niemodyfikowanej genetycznie.
- suszone pomidory
- marynowane grzybki , które miałam na czarną godzinę
Szybciutko
ciach chleb, posmarowałam pasztetem i położyłam pomidorki i
grzyby. Marynowany grzyb i pomidor suszony to idelane połączenie do
pasztetu sojowego Polsoja.
Raz,
dwa , trzy i..na stół.
Zjadłam
może jedną kanapkę...Znajoma mówiła...z pełnymi ustami. Pasztet
jej smakował, mnie też smakuje.
Powiedziałam,
że to roślina. 100% produkt roślinny. Popatrzyła na mnie
zdziwiona i spytała czy mam opakowanie. Tak miałam.
Uwierzyła.
Komentarze
Prześlij komentarz
Pytaj o wszystko, komentuj , podziel się swoją radą . Cieszę się, że ze mną jesteś, rozgość się na dłużej!