Masło orzechowe PRIMAVIKA – idealne spotkanie przy kawie
Kawa..kawa
to napój bogów i kawa musi mieć towarzystwo subtelne, bo sama w
sobie jest mocna i wyrafinowana. Do kawy musi być COŚ wyjątkowego.
Akurat
pech chcial, że nie miałam nic słodkiego.
I
postanowiłam sobie sama zrobić coś pysznego do kawy.
Pieczywo
chrupkie pszenno-razowe z masłem orzechowym czekoladowym PRIMAVIKA,
które to masło dostalam w ramach współpracy, wraz z tymi produktami PRIMAVIKA...
Masło
czekoladowe w odróżnieniu od innych tego typu kremów nie jest
czekoladą, gdyż 62% jego składu stanowią orzechy ziemne. Smak
masła jest wyjątkowy – mocno orzechowy i delikatnie czekoladowy.
Zawiera też cynk, cenne kwasy tłuszczowe i lecytynę.
Polecane do smarowania pieczywa, a także suchych ciastek i wafli.
Składniki:Orzeszki
arachidowe 63%,
cukier puder, emulgator: lecytyny (z soi),
kakao 2,8%, częściowo utwardzony tłuszcz palmowy (zawartość
tłuszczów trans <1%), błonnik pszenny (bez glutenu), sól
morska, aromat: wanilina.
Posmarowałam masłem pieczywo chrupkie i...pokroiłam w trójkąty.
Posmarowałam masłem pieczywo chrupkie i...pokroiłam w trójkąty.
Zaparzyłam
pysznej kawy i.. nawet się nie obejrzałam jak zjadłam
..hmmm...dość sporo tych trójątów.
Odkryłam
idelany i zdrowy sposób na wyjątkowe słodycze do kawy .
Smacznego
!
Jedliście pełnoziarniste wafelki Tovago (http://tovago.pl/)? Jeśli tak, to dajcie znać! Jestem ciekaw, co myślicie. Dla mnie najlepsze wafelki na rynku!
OdpowiedzUsuń