Syte śniadanko
To
śniadanie na pewno stawia na nogi, jest pełne smaków i aromatów.
Przenosi w różne regiony Polski, Włoch, wplata się w różne
regiony, zaczepia o kilka kultur.
Połączyłam
wszystko w jedno.
Wyszło
pysznie i wyjątkowo. Myślałam z początku, że będzie to po
prostu „normalna kanapka”. A tu proszę, wyszła kanapka
międzynarodowa!
Składniki
-chleb
- ser topiony śmietankowy Lactima
- pasztet warzywny z cieciorkąPrimavika
- oliwki
- plastry bekonu
- marynowane cebulki
- pikantny ketchup
- do kanapek podałam wszystkim napar owocowy leśny Bifix
Wysmaruj
kanapki serkiem topionym śmietankowym Lactima.
Rozsmaruj na wierzchu
od serca pasztet warzywny z cieciorką- idealne połączenie.
Połóż
plasterki bekonu ,marynowane cebulki .Polej pikantnym ketchupem.
Posyp serem tartym.Dodaj oliwki.
Zaparz
wspaniałego naparu owocowego Biofix.
I
smacznego !
Kanapki wyglądają bardzo smakowicie :) Myślałam, że na pierwszym zdjęciu pod serem i oliwkami jest masło orzechowe i bardzo mnie to połączenie zaciekawiło i w sumie chyba nawet by pasowało:P
OdpowiedzUsuńŚliczne, kolorowe kanapki :)
OdpowiedzUsuńJa poproszę takie kanapeczki na jutro z dostawą do domu :-)
OdpowiedzUsuńSyte śniadanie to podstawa, a twoje kanapeczki wyglądają przepięknie :)
OdpowiedzUsuń