Chleb
Kochani
ten chleb, który zrobiłam, powstał z tego konkretnego przepisu
Jest
to przepis niezawodny.
Tym
razem zmodyfikowałam mąki i ..posypkę.
Przepis
jednak został ten sam.
Aby
go zrobić wystarczy zamienić typ mąki.
Ma
być w sumie kilogram mąki.
W
tym konkretnym przypadku dodałam 380 g mąki pszennej graham ECO typ 1850 i
dopełniłam do kilograma mąką pszenną ECO typ 500 Młyn Kopytowa
Pozostawiłam
do wyrośnięcia
Chleb
posypałam tym razem siemieniem lnianym i pestkami dyni.
Wyszedł
bez zarzutu. Pyszny, zdrowy, ekologiczny.
Polecam
ten przepis, gdyż jest po prostu niezawodny i pyszny, a to
najwazniejsze !
Smacznego
!
Domowy, najlepszy. Uwielbiam zapach pieczonego chleba
OdpowiedzUsuńChlebek wygląda bardzo smakowicie. Nie ma to jak domowy. Pozdrawiam (:
OdpowiedzUsuńDomowy chlebek jest najlepszy :-)
OdpowiedzUsuńSmacznie ;))
OdpowiedzUsuń