Krucho-drożdżowe pierożki pieczone, z konfiturą- malina z pigwą
Zatęskniłam
za moimi pierożkami, które rozchwytują swoimi łapkami dzieciaki i
nie tylko. Które wyjda każdemu! Przepis na te cuda
znajdziecie tutaj W TYM MIEJSCU
Tym
razem jako nadzienie wykorzystałam przysmak KONFITURA MALINA Z PIGWĄ
od ETERNO
Pierożki
są nad wyraz smaczne. Nie poprzestaniesz na jednym, czy na dwóch
sztukach.
Są
leciuśkie i kruche.
Smakiem
przypominają dzieciństwo. Rozpływają się w ustach, a dodatek
konfitury, ubogaca je dodatkowo. Tym razem nie polałam czekoladą,
aby goście mogli w pełni docenić słodką malinę i wyrazistą
pigwę.
Polecam....!
Poproszę kilka takich słodkich maleństw. :)
OdpowiedzUsuńsą genialne genialne genialne....
UsuńAle pysznie wyglądają. Kochana podrzuć kilka sztuk :-)
OdpowiedzUsuńkiedyś podrzucę na pewno...!
UsuńAle mi smaka narobiłas, pycha!
OdpowiedzUsuńDziękuję...było, minęło trzeba znów zrobić..są genialne...!
Usuń