Pasta z twarogu i sardynek
Kocham
szybkie i zdrowe pasty do chleba. Wkładam w robot co chcę i ucieram
na pastę.
Dziś
przyszła chęć na pastę rybną.
Pasty
rybne mają to do siebie , że są po prostu i zdrowe i pyszne!
Dieta
bogata w kwasy omega -3 pozwala zmniejszyć ryzyko zachorowania na
nowotwory prostaty, piersi, jelita grubego i płuc. Ponadto kwasy
omega -3 wzmacniają układ odpornościowy. Badania International
Agency for Research on Cancer w Lyonie wskazują, że u osób
spożywających najwięcej ryb ryzyko zachorowania na raka jelita
grubego jest o 31 proc. mniejsze niż u tych, którzy unikają
rybiego mięsa.
Ja
zrobiłam dziś pastę z sardynek i podałam z krakersami od RAW AND HAPPY
Do
miski włóż twaróg light i dodaj sardynki. Możesz odlać olej.
Dosmacz
solą. Dodaj pieprzu ziołowego SKWORCU
Poszarpaną
natkę pietruszki, bazylię.
Dokładanie
utrzyj pastę.
Posmaruj
swoje pieczywo.
U
mnie wspomniane wyżej krakersy pomidorowe.
Dołożyłam
oliwek, dołożyłam suszonego pomidora!
Smacznego!
Na
zdrowie!
Komentarze
Prześlij komentarz
Pytaj o wszystko, komentuj , podziel się swoją radą . Cieszę się, że ze mną jesteś, rozgość się na dłużej!