Jaglanka ze świeżymi owocami
Jeśli
macie kaszę jaglaną w lodówce z poprzedniego dnia,lub nie macie
pomysłu na kaszę jaglaną, to polecam z czystym sumieniem...z
owocami!
Zawsze
smakuje, szybko się robi i jest niesamowicie zdrowa!
Składniki
- kasza jaglana ugotowana na sypko
- olej kokosowy virgin do podgrzania kaszy
- białe winogrona
- jeżyny
- 2 łyżki soku z acerola opcjonalnie
- kiwi gold
- granat
Wszystkie
owoce odpowiednio przygotuj, podziel.
Ugotowaną
kaszę jaglaną podpraż na oleju kokosowym.
Wsyp
wszystko do miski.
Dodaj
soku z acerola.
Wymieszaj.
I
zabierz ze sobą wszędzie.
Ja
zabieram ją jak zwykle w słoiku I love Glass od
Friends of Glass , czemu?
Bo
lubię szkło.
Bo
jest neutralne, bo nie przechodzi zapachami, bo wszystko przez nie
widać.
Bo
nie jest toksyczne.
Bo
nie deformuje się.
Na
taką sałatkę na wynos- idealne!
Miłego
dnia Kochani !
Smacznego
dnia!
Pysznie i zdrowo :) fajnie podana :)
OdpowiedzUsuńMi taka na słodko smakuje najbardziej :-)
OdpowiedzUsuńPysznie, kolorowo i zdrowo, . cudnie Kasiu ;)
OdpowiedzUsuńIdealna :)
OdpowiedzUsuńJak idealnie ugotować kaszę?
OdpowiedzUsuńMniam, to coś dla mnie :)!
OdpowiedzUsuń