Kasza jaglana z sokiem z jagód goji , żurawiną i delikatną nutą kokosa

symbio,wegetarianizm,suszona zurawina,kasza jaglana,sok z jagód goji,jagody goji,dieta,detoks,zdrowe odzywianie,


Dzień dobry!
Podaję śniadanko zdrowe i aromatyczne, takie, które naładuje Wam baterie -do południa minimum!

Proste i pyszne, mało skomplikowane i zdrowe!

symbio,wegetarianizm,suszona zurawina,kasza jaglana,sok z jagód goji,jagody goji,dieta,detoks,zdrowe odzywianie,

symbio,wegetarianizm,suszona zurawina,kasza jaglana,sok z jagód goji,jagody goji,dieta,detoks,zdrowe odzywianie,

Składniki
  • kasza jaglana
  • suszone jabłka
  • suszona żurawina
  • sok z jagód goji oraz mąka kokosowa SYMBIO
symbio,wegetarianizm,suszona zurawina,kasza jaglana,sok z jagód goji,jagody goji,dieta,detoks,zdrowe odzywianie,


Gotujemy kaszę jaglaną na wodzie i dodajemy międzyczasie suszone, pokruszone jabłka.Możemy dosmaczyć miodem.
Po chwili dokładamy żurawiny suszonej.
Kiedy jaglanka jest już gotowa, przekładamy do miseczek.
Dodajemy żurawinę, sok z jagód goji i posypujemy całość mąką kokosową.
Wspaniały dodatek, zastępuje cukier, a przy okazji dopieszcza smak jaglanki.
Mąka kokosowa w odróżnieniu od innych mąk może być spożywana na surowo.
I bardzo zdrowe śniadanie gotowe!
Dzień dobry!
Ślinka leci Ci po brodzie?
Zdrowie zawsze będzie w modzie !


symbio,wegetarianizm,suszona zurawina,kasza jaglana,sok z jagód goji,jagody goji,dieta,detoks,zdrowe odzywianie,

Komentarze

  1. Kocham jaglanki na słodko, a co :) Szukam tylko pysznych, słodkich inspiracji. Mniam :) Dziękuję za jedną z nich. Pozdrowionka ciepłe :)

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Pytaj o wszystko, komentuj , podziel się swoją radą . Cieszę się, że ze mną jesteś, rozgość się na dłużej!

Formularz kontaktowy

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Di me:

Benvenuto nel mio Piccolo Regno! Non sei venuto qui per caso, vedrai! Mi chiamo Kasia e sarò felice di mostrarti la mia cucina, direi che anche le due cucine: polacca e italiana. Ti farò toccare, annusare, assaggiare, pesare e mescolare con me. Ti porterò in due mondi semplici: la cucina italiana - che ho avuto la fortuna di assaggiare per oltre sedici anni, e ti mostrerò quanto quest'avventura possa essere amorevole, semplice, gustosa, non complicata, ma anche imprevedibile e piena di sapori! Passeremo anche alla cucina polacca, dove le prelibatezze sono equilibrate, pensate e ripensate, tradizionali con un pizzico del mio punto di vista, idee e sperimentazioni con il gusto. Ci sposteremo da una cucina all'altra. Quindi indossiamo i grembiuli, cuciniamo qualcosa insieme. Chiedi di tutto, commenta, condividi i tuoi consigli. Sono contenta che tu sia con me, accomodati e buon appetito!