Na noże
W
mojej biblioteczce pojawiła się świetna pozycja.
Wraz
z Edipresse Książki polecam tytuł "Na noże".
"Na
noże" to porcja kulinarnych pomysłów prosto z serialu.
Śniadania, dania od serca, dary morza i desery to cztery działy ze
świeżymi, nowoczesnymi, ale niezbyt skomplikowanymi przepisami. A
wszystko przyprawione sporą dawką telewizji widzianej od kuchni.
Serialowy szef Jacek Majchrzak, genialny kucharz, stawia wszystko na
jedną kartę. Otwiera autorskie Bistro u Antoniego. Ma wybitny smak,
talent i determinację, a u jego boku stoją oddani przyjaciele: Zuza
i Patryk.
Czy to wystarczy, aby wspiąć się na szczyt w branży, w której konkurencja w każdej chwili jest gotowa wbić nóż w plecy?
Wojciech Zieliński w roli utalentowanego szefa kuchni, który chce odnieść sukces w piekielnej branży kulinarnej, nie tracąc swoich ideałów. Piotr Stramowski jako kulinarny czarny charakter. A między głównymi bohaterami dwie równie charakterne kobiety – grane przez Weronikę Książkiewicz i Joannę Jarmołowicz.
Czy to wystarczy, aby wspiąć się na szczyt w branży, w której konkurencja w każdej chwili jest gotowa wbić nóż w plecy?
Wojciech Zieliński w roli utalentowanego szefa kuchni, który chce odnieść sukces w piekielnej branży kulinarnej, nie tracąc swoich ideałów. Piotr Stramowski jako kulinarny czarny charakter. A między głównymi bohaterami dwie równie charakterne kobiety – grane przez Weronikę Książkiewicz i Joannę Jarmołowicz.
To
nie tylko książka z przepisami, ale również znakomita okazja ,aby
podglądnąć coś "od kuchni" i "za kulisami".
Do
kupienia na HIT SALONIK
Niezwykle
proste przepisy,efektowne i zaskakujące.
Super
rady ,genialne zdjęcia, nietuzinkowe podejście do kuchni,to
książka, która zachwyci stałych bywalców w kuchni ,jak i tych
bardziej onieśmielonych.
Książka
tak dobra i smakowita, jak sam serial.
Polecam,
świetna zabawa, konkretne przepisy, piękne zdjęcia i cytaty.
Kuchnia?
Zdrowa,
piękna i prosta!
Polecam!
Niebawem
przygotuję coś pysznego z tej właśnie książki!
Uwielbiam ten serial a i książka pewnie super :-)
OdpowiedzUsuń