Pierogi ruskie z...
..no
własnie z czym?
Przez
jakiś czas chodziły za mną ruskie.
Ale
ruskie nie-ruskie.
Ruskie
z mięsem?
Ruskie
z dodatkiem mięsa? Koło mięsa?
Poszłam
na kompromis, zrobiłam mielone.
I
zrobiłam pierogi, Z TEGO PRZEPISU
Miałam
i ruskie i mięso!
Pokroiłam
moje kotlety w paski, ułożyłam obok odsmażonych ruskich i czegoś
mi brakowało.
Tym
czymś był sos idealny.
Tak
aby smakował i z mięsem i z ruskimi!
Znalazłam
taki smak!
To
dressing Tysiąca Wysp FIRMY ROLESKI
Dressing
Tysiąca Wysp to wspaniała kompozycja czerwonej papryki, przypraw
oraz śmietany.
Smakuje
idealnie do oczywistych dodatków, takich jak sałatki, owoce morza i
swieże warzywa.
Ale
z naszymi odsmażonymi ruskimi i mięsem mielonym to już... "Niebo
w gębie"!
Ciekawie oj ciekawie. I pysznie :-)
OdpowiedzUsuńJest mięso? Jest. Jest ruski? Jest!Porządek musi być!
UsuńCiekawie oj ciekawie. I pysznie :-)
OdpowiedzUsuńŚwietny pomysł, pyszny obiad
OdpowiedzUsuńDziękuję, zdrowiej!
UsuńKocham każde pierogi! W duuużej ilości <3
OdpowiedzUsuń