Kawa Rafaello z syropem z agawy
Stąd
też zanim wszyscy wstaną z łóżek, i zaczną się plątac pod
nogami...zrobię kawę.
Kawę
aromatyczna i wyjątkową.
Kawa
RAFAELLO – to prawdziwa uczta dla naszych zmysłów. Są to
najwyższej jakości, wyselekcjonowane, aromatyzowane ziarna na bazie
kawy Arabica Columbia Excelso o smaku kokosowego smakołyku. Całość
stanowi doskonałe połączenie wyśmienitego aromatu i subtelnego
smaku prawdziwej kawy. Efekt zachwyci każdego.
Aromat
kawy jest dość intensywny, dlatego też ja osobiście wsypuję
Rafaello do podajnika w ekspresie, w którym jest już zwykła kawa
ziarnista i mieszam obie.
Ziarna
mieszają się ze sobą i powstaje wspaniała kawa z puszystą pianką.
Tę
kawę jak i wiele innych możecie kupić u Pana Marka w
Dosmaczyłam
ją oryginalnym meksykańskim SYROPEM Z AGAWY
Jest
on trzykrotnie słodszy niż cukier biały a jednocześnie
jego indeks
glikemiczny IG jest 4-5 razy niższy od miodu przez
co preferowany jest przez osoby będące na diecie
niskowęglowodanowej.
SYROP Z AGAWY zawiera również spore ilości
inuliny – naturalnego probiotyku, który wspomaga rozwój flory
bakteryjnej jelit, co zmniejsza wzdęcia.
Dzień
dobry Kochani, miłej niedzieli !
Komentarze
Prześlij komentarz
Pytaj o wszystko, komentuj , podziel się swoją radą . Cieszę się, że ze mną jesteś, rozgość się na dłużej!