Warsztaty - 100 pomysłów na...Rama smaż jak szef kuchni ! Z Pascalem Brodnickim
Nie
tak dawno , bo 14 stycznia 2017 roku, miałam przyjemność
uczestniczyć w warsztatach kulinarnych z Pascalem Brodnickim, które
były zwieńczeniem akcji
" Rama Smaż jak szef kuchni...100 pomysłów na..."
" Rama Smaż jak szef kuchni...100 pomysłów na..."
Warsztaty
odbyły się w największym studio kulinarnym w Polsce, którego
założycielem jest Grzegorz Łapanowski, który nota bene, wpadł do
nas na chwilkę.
Zapraszam do fotorelacji.
Food
Lab Studio w Warszawie to miejsce stworzone przez profesjonalistów,
pasjonatów dobrego jedzenia i specjalistów od organizacji eventów.
W
nim to znakomicie odnajdywał się Pascal oraz my.Takie eventy to doskonała szkoła i świetna okazja do spotkania ze znajomymi!
Na
warsztaty zabrałam ze sobą córkę Sarę, bo wychodzę z założenia
, że "czym skorupka za młodu nasiąknie...."
Mój
zespól przygotował smażonego sandacza podanego na grzybach.
Zupą
z batatów i marchwi zajął się inny zespół.
Natomiast to co
przygotowało stanowisko trzecie, było totalnym zaskoczeniem.
Myślałam, że już nic mnie nie zdziwi, a tu taka niespodzianka!
Deser – francuski tost z chałki podany z sosem z pomidorków
koktajlowych,lodami waniliowymi i sosem pomidorowo-karmelowym. Jest
wprost nie do uwierzenia, że to wszystko razem może tak wspaniale
smakować!
ach jak cudnie było :)
OdpowiedzUsuń