Pasta z awokado

pasta z awokado,smarowidła do chleba,awokado,


Pata jest zdrowa, można w niej ukryć parę rzeczy, które chce się przemycić np.dzieciom.
Lubię takie smarowidła. Można je trzymać w lodówce szczelnie zamknięte.Polecam do grzanek, chrupiącego pieczywa, do wszystkiego!



Składniki
  • duże dojrzałe awokado
  • maly pęczek natki pietruszki
  • 2 ząbki czosnku
  • 3 łyżki prażonego słonecznika
  • 1 łyżka soku z limonki lub cytryny
  • sól i pieprz do smaku
  • odrobina oliwy z oliwek
pasta z awokado,smarowidła do chleba,awokado,

pasta z awokado,smarowidła do chleba,awokado,

pasta z awokado,smarowidła do chleba,awokado,




Wszystkie składniki blendujemy na gładką masę, schładzamy w lodówce.
Gotowe!

Smacznego!

pasta z awokado,smarowidła do chleba,awokado,

pasta z awokado,smarowidła do chleba,awokado,

Komentarze

Prześlij komentarz

Pytaj o wszystko, komentuj , podziel się swoją radą . Cieszę się, że ze mną jesteś, rozgość się na dłużej!

Formularz kontaktowy

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *

Postaw mi kawę na buycoffee.to

Di me:

Benvenuto nel mio Piccolo Regno! Non sei venuto qui per caso, vedrai! Mi chiamo Kasia e sarò felice di mostrarti la mia cucina, direi che anche le due cucine: polacca e italiana. Ti farò toccare, annusare, assaggiare, pesare e mescolare con me. Ti porterò in due mondi semplici: la cucina italiana - che ho avuto la fortuna di assaggiare per oltre sedici anni, e ti mostrerò quanto quest'avventura possa essere amorevole, semplice, gustosa, non complicata, ma anche imprevedibile e piena di sapori! Passeremo anche alla cucina polacca, dove le prelibatezze sono equilibrate, pensate e ripensate, tradizionali con un pizzico del mio punto di vista, idee e sperimentazioni con il gusto. Ci sposteremo da una cucina all'altra. Quindi indossiamo i grembiuli, cuciniamo qualcosa insieme. Chiedi di tutto, commenta, condividi i tuoi consigli. Sono contenta che tu sia con me, accomodati e buon appetito!