Jaja sadzone na liściach rzodkiewki

 

jaja sadzone,liście rzodkiewki duszone,pesto z liści rzodkiewki, z kuchni do kuchni,najlepdzy blog kulinarny,jaja sadzone na warzywach,duszone warzywa,dieta fit,śniadanie

 

Dzień dobry Słoneczka, dzisiaj rano obudził mnie śpiew ptaków i piękne słońce! Nareszcie!

 

Wczoraj było niesamowicie zimno i ostro padał deszcz. Czas wywołać słońce na dłużej dlatego też postanowiłam zrobić śniadanko inne niż owsianka. 

jaja sadzone,liście rzodkiewki duszone,pesto z liści rzodkiewki, z kuchni do kuchni,najlepdzy blog kulinarny,jaja sadzone na warzywach,duszone warzywa,dieta fit,śniadanie

jaja sadzone,liście rzodkiewki duszone,pesto z liści rzodkiewki, z kuchni do kuchni,najlepdzy blog kulinarny,jaja sadzone na warzywach,duszone warzywa,dieta fit,śniadanie

jaja sadzone,liście rzodkiewki duszone,pesto z liści rzodkiewki, z kuchni do kuchni,najlepdzy blog kulinarny,jaja sadzone na warzywach,duszone warzywa,dieta fit,śniadanie


Na odrobinie oliwy z oliwek udusiłam sporą ilość liści rzodkiewki dodałam dużo dymki i wspaniałe pachnące pomidory malinowe, na to wszystko wbiłam dwa jaja od szczęśliwych kur ,dosmaczyłam solą i pieprzem. Pod koniec duszenia dodałam warkocze wędzone .Można użyć również tartego oscypka. Całości dopełnia świeży ogórek i mocno ziarnisty ,razowy, własnoręcznie upieczony chleb. Na takim śniadaniu dojedziecie do obiadu bez żadnych problemów!


jaja sadzone,liście rzodkiewki duszone,pesto z liści rzodkiewki, z kuchni do kuchni,najlepdzy blog kulinarny,jaja sadzone na warzywach,duszone warzywa,dieta fit,śniadanie

jaja sadzone,liście rzodkiewki duszone,pesto z liści rzodkiewki, z kuchni do kuchni,najlepdzy blog kulinarny,jaja sadzone na warzywach,duszone warzywa,dieta fit,śniadanie


Komentarze

Formularz kontaktowy

Nazwa

E-mail *

Wiadomość *

Di me:

Benvenuto nel mio Piccolo Regno! Non sei venuto qui per caso, vedrai! Mi chiamo Kasia e sarò felice di mostrarti la mia cucina, direi che anche le due cucine: polacca e italiana. Ti farò toccare, annusare, assaggiare, pesare e mescolare con me. Ti porterò in due mondi semplici: la cucina italiana - che ho avuto la fortuna di assaggiare per oltre sedici anni, e ti mostrerò quanto quest'avventura possa essere amorevole, semplice, gustosa, non complicata, ma anche imprevedibile e piena di sapori! Passeremo anche alla cucina polacca, dove le prelibatezze sono equilibrate, pensate e ripensate, tradizionali con un pizzico del mio punto di vista, idee e sperimentazioni con il gusto. Ci sposteremo da una cucina all'altra. Quindi indossiamo i grembiuli, cuciniamo qualcosa insieme. Chiedi di tutto, commenta, condividi i tuoi consigli. Sono contenta che tu sia con me, accomodati e buon appetito!