środa, 17 września 2014

Pasztet sojowy Polsoja- wegetariańska szybka kolacja


Przyszła znajoma z treningu- zrób mi kanapkę, tylko szybko, bo się śpieszę.
A, że byłam głodna nowinek, nie mogłam wsiąknąć w kuchni na amen. Do jej kolacji u mnie użyłam pasztetu Polsoja- ciekawe co mi powie?

Składniki
  • chleb na zakwasie CHLEB TUTAJ
  • pasztet Polsoja- tradycyjny pasztet sojowy składa się w 100% z surowców roślinnych. Za jego pyszny, wyrazisty smak odpowiada bogactwo przypraw i ziołowych aromatów. Nuta jałowca i gałki muszkatołowej sprawia, że pasztet ten jest doskonale oceniany przez nawet najbardziej wymagających konsumentów, którzy zazwyczaj wybierają pasztety mięsne. Produkt jest bogaty w białko roślinne. Zawiera dodatek błonnika pokarmowego i został przygotowany z soi niemodyfikowanej genetycznie.
  • suszone pomidory
  • marynowane grzybki , które miałam na czarną godzinę


Szybciutko ciach chleb, posmarowałam pasztetem i położyłam pomidorki i grzyby. Marynowany grzyb i pomidor suszony to idelane połączenie do pasztetu sojowego Polsoja.
Raz, dwa , trzy i..na stół.


Zjadłam może jedną kanapkę...Znajoma mówiła...z pełnymi ustami. Pasztet jej smakował, mnie też smakuje.
Powiedziałam, że to roślina. 100% produkt roślinny. Popatrzyła na mnie zdziwiona i spytała czy mam opakowanie. Tak miałam.

Uwierzyła. 



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bardzo dziękuję za każdy komentarz, każdą radę, sugestię... Zostaw po sobie ślad, będzie mi bardzo miło !