środa, 23 września 2015

Pierogi ruskie z...



..no własnie z czym?
Przez jakiś czas chodziły za mną ruskie.
Ale ruskie nie-ruskie.
Ruskie z mięsem?
Ruskie z dodatkiem mięsa? Koło mięsa?
Poszłam na kompromis, zrobiłam mielone.



I zrobiłam pierogi, Z TEGO PRZEPISU
Miałam i ruskie i mięso!
Pokroiłam moje kotlety w paski, ułożyłam obok odsmażonych ruskich i czegoś mi brakowało.
Tym czymś był sos idealny.
Tak aby smakował i z mięsem i z ruskimi!
Znalazłam taki smak!
To dressing Tysiąca Wysp FIRMY ROLESKI



Dressing Tysiąca Wysp to wspaniała kompozycja czerwonej papryki, przypraw oraz śmietany.
Smakuje idealnie do oczywistych dodatków, takich jak sałatki, owoce morza i swieże warzywa.

Ale z naszymi odsmażonymi ruskimi i mięsem mielonym to już... "Niebo w gębie"!



6 komentarzy:

Bardzo dziękuję za każdy komentarz, każdą radę, sugestię... Zostaw po sobie ślad, będzie mi bardzo miło !