sobota, 5 grudnia 2015

Kawa Rafaello z syropem z agawy


Kochani witam Was w ten sobotni poranek, który dla mnie będzie bardzo ruchliwy .


Stąd też zanim wszyscy wstaną z łóżek, i zaczną się plątac pod nogami...zrobię kawę.
Kawę aromatyczna i wyjątkową.
Kawa RAFAELLO – to prawdziwa uczta dla naszych zmysłów. Są to najwyższej jakości, wyselekcjonowane, aromatyzowane ziarna na bazie kawy Arabica Columbia Excelso o smaku kokosowego smakołyku. Całość stanowi doskonałe połączenie wyśmienitego aromatu i subtelnego smaku prawdziwej kawy. Efekt zachwyci każdego.
Aromat kawy jest dość intensywny, dlatego też ja osobiście wsypuję Rafaello do podajnika w ekspresie, w którym jest już zwykła kawa ziarnista i mieszam obie.
Ziarna mieszają się ze sobą i powstaje wspaniała kawa z puszystą pianką.



Tę kawę jak i wiele innych możecie kupić u Pana Marka w 

Dosmaczyłam ją oryginalnym meksykańskim SYROPEM Z AGAWY




Jest on trzykrotnie słodszy niż cukier biały a jednocześnie jego indeks glikemiczny IG jest 4-5 razy niższy od miodu przez co preferowany jest przez osoby będące na diecie niskowęglowodanowej.
SYROP Z AGAWY zawiera również spore ilości inuliny – naturalnego probiotyku, który wspomaga rozwój flory bakteryjnej jelit, co zmniejsza wzdęcia.

Dzień dobry Kochani, miłej niedzieli !



Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Bardzo dziękuję za każdy komentarz, każdą radę, sugestię... Zostaw po sobie ślad, będzie mi bardzo miło !